Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

13. 12. 2023. 22:55 >> 22:56
Čitaj mi:

NAŠ BEK NAKON MEČA

Grbić: Prvi put da me isključe zbog radovanja, Danska dobila uz pomoć sudija

Naša rukometašica Itana Grbić igrala je jedan sjajan meč protiv Danske, i onda kada je Danska trebala da ostane sa igračicom manje u polju, alžirski sudijski par je pokazao dva minuta Itani. Razlog? Pretjerano radovanje golu.

"Pa jako je teško pronaći riječi poslije ovakve utakmice. Prvi put dobijam isključenje zbog radovanja, mislim da su se malo zaboravili kakav je sport rukomet, nismo došli u pozorište, moramo da slavimo i skačimo kad psostignemo gol".

Centralni bek Krima kazala je da naša ekipa ide ponosna na sve što je uradila, sa apostrofom na odbranu u ovom meču.

"Moramo da idemo uzdignute glave, svi su vidjeli da smo bolja ekipa od Danske, Danska koja je nikad jača sa dvije identične postave, igračice u vrhunskim klubovima na vrhunskom nivou. Ali ovo što smo mi danas uradile, pogotovo cure u odbrani, dosta puta sam im rekla i na poluvremenu da im se divim. Ovako kad ih gledam sa klupe kako igraju, kako se bore, Tanja Brnović i Ana Popović, Ana koja je prvi put morala da zamjeni Đinu Jauković i odradila je to na stvanro najbolji mogući način tako da sam stvarno preponosna".

Grbić je jasna u zaključku.

"Mislim da svi moraju da budu ponosni na nas, zbog toga što je Danska dobila ne zato što su bili bolji, već uz pomoć sudija, nadam se da će se to negdje vratiti", kazala je Itana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније