Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

18. 12. 2023. 14:37 >> 18:03
2
Čitaj mi:

NAKON RASKIDA SA EKIPOM BUDUĆNOSTI

Raičević potpisala za Rapid iz Bukurešta

Milena Raičević nije bila dugo bez kluba. Nakon što jutros objavljeno da je bivša kapitenka "plavo-bijelih" sporazumno rakinula ugovor sa podgoričkim timom, agencija "MR Sports Managment" je objavila da je crnogorska rukometašica postala nova članica Rapida iz Bukurešta.

Ekipa koja je poznata po sjajnoj podršci navijača (fudbalski ultrasi su redovni na utakmicama kluba), ove sezone vodi grčevitu borbu za osminu finala Lige šampiona.

Mileni je ranije oduzeta kapitenska traka i bila je poslata u filijalu "plavo-bijelih" ekipu Rudara zbog toga što je tužila klub zbog neisplaćenih potraživanja za sezonu 2020/2021 kojui je propustila jer je bila u blaženom stanju.

Zbog svega toga izsotavljena je i sa spiska reprezentacije, pa se nije našla među putnicama za Švedsku i Dansku.

Ona je cijelu svoju karijeru provela u podgoričkom klubu, osim jedne sezone, kada je bila članica turskog Kastamonua.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније