Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

14. 03. 2024. 12:19 >> 13:23
1
Čitaj mi:

IGRAČI RK BUDVE

"Zbog samovolje predsjednika nismo dobili ni euro, tužićemo klub"

Igrači Rukometnog kluba Budva kazali su da zbog samovolje predsjednika Srđana Ćulafića nisu dobili ni jedan jedini euro koji je Opštine Budva uplatila tom kolektivu.

"Kompletna sportska javnost je upoznata sa problemima sa kojima se susrećemo već duži vremenski period, a koji su finansijske i organizacione prirode. Poslije "milion" apela, obraćanja javnosti, neodigrivanja derbija sa Lovćenom u prvom dijelu takmičenja, nadležni organi iz Opštine Budva su imali sluha za probleme, te je sa računa opštine klubu uplaćena izvjesna suma novca za djelimično smanjenje problema i dugovanja prema članovima. Međutim, samovoljom predsjednika kluba, članovima kluba nije proslijeđen ni jedan jedini euro, te se sa pravom pitamo do kada će se trpjeti ovakvo nepoštovanje na prvom mjestu članova kluba, a onda i organa Opštine Budva, koja je kao osnivač dovela Srđana Ćulafića na čelo kluba", navodi se u saopštenju.

Ističu da su zbog ignorantskog odnosa predsjednika, bili prinuđeni da tuže klub, kako bi naplatili potraživanja.

"Da li svi treba da ispaštaju zbog nesposobnosti samo jednog čovjeka!? Želimo da obavijestimo javnost i da smo zbog ignorantskog odnosa predsjednika kluba prema nama, bili prinuđeni da predamo tužbe protiv kluba, a sve u cilju naplate potraživanja i zaštite naših prava. Predlažemo i lokalnoj TV Budva da pozove predsjednika kluba u emisiju, kako bi objasnio trenutnu situaciju u klubu, a javnost imala priliku da čuje, s obzirom da pozive članova kluba predsjednik ignoriše", kaže se u saopštenju.

Oni su pitali kako je moguće da je Ćulafić izabran za predsjednika kluba, ako se zna da se RK Berane ugasilo, za vrijeme njegovog mandata.

"Na kraju, postavljamo pitanje, koje su reference preporučile Srđana Ćulafića za predsjednika kluba, osim krajnje neuspješnog vođenja RK Berane, koje se završilo gašenjem kluba, kao i koliko se plata duguje predsjedniku kluba.Iskreno se nadamo da će ovo biti naše poslednje obraćanje javnosti povodom problema koje imamo", zakjljučuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније