Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

06. 12. 2016. 23:43 >> 23:53
1

KRAJ SARADNJE

Đoković dao otkaz Bekeru

Novak Đoković prekinuo je saradnju sa Borisom Bekerom. Svjetski mediji su prenijeli da su Njemac i srpski teniser okončali saradnju poslije tri godine.

Đoković je u tom periodu osvojio 25 titula, od čega šest Grend slem naslova, po dva Australijan opena i Vimbldona, te po jednom US Open i Rolan Garos, koji je ove godine osvojio prvi put.

Ipak, posljednjih šest mjeseci  Đoković je izgubio formu, razočarao na Vimbldonu i Olimpijskim igrama, a na kraju ostao i bez prve pozicije na ATP listi. 

"Nakon tri veoma uspješne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti", poručio je Đoković.

"Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmjereni prije svega da održim dobar nivo igre, napravim dobar raspored i postavim nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke", naglasio je Đoković.

Beker: Hvala Novaku što sam bio dio tima

Beker je potvrdio da je raskinuo saradnju sa Đokovićem poslije međusobnog dogovora i zahvalio se srpskom teniseru na uspješnoj trogodišnjoj saradnji.

"Poslije tri veoma uspješne godine, Novak i ja smo zajedno odlučili da okončamo saradnju. Ciljevi koje smo postavili smo u potpunosti ispunili. Hvala Novaku što mi je dozvolio da budem dio njegovog tima i glavni trener. Bilo je zadovoljstvo raditi s osobom kao što je on. Želim mu samo najbolje u karijeri i ličnom životu", saopštio je legendarni Njemac.

Prekid saradnje Đokovića i Bekera uslijedio je nakon velikog pada forme i rezultata Srbina u posljednjih pola godine i gubitka prvog mjesta na ATP listi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније