Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

B.Č.J. [ Beta ]

22. 05. 2022. 14:29   >>  14:27

START TURNIRA

Dimitrov i Delijen u drugom kolu Rolan Garosa

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se danas u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je u Parizu pobijedio Amerikanca Markosa Girona sa 6:1, 6:1, 6:1.

Dimitrov, 20. igrač svijeta je trijumf ostvario za sat i 34 minuta.

Tokom cijelog meča Dimitrov je napravio sedam brejkova, a 49. teniser svijeta nije uspio nijednom da oduzme servis protivniku.

U drugom kolu pariskog grend slema bugarski igrač se sastaje sa boljim iz meča Borna Ćorić (Hrvatska) i Karlos Taberner (Španija).

Bolivijski teniser Ugo Delijen (87. na ATP listi) je u prvom kolu eliminisao bivšeg trećeg igrača svijeta Austrijanca Dominika Tima sa 6:3, 6:2, 6:4.

Delijen je trenutno 194. teniseru na ATP listi četiri puta oduzeo servis u meču. On će u narednoj fazi igrati protiv boljeg iz duela u kojem igraju Rus Karen Hačanov (24. teniser svijeta) i Portugalac Nuno Boržes.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније