Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

30. 04. 2024. 10:15 >> 10:22
Čitaj mi:

WTA 1000 turnir u Madridu

Sabalenka zaustavila Kolins

Druga teniserka svijeta, Bjeloruskinja Arina Sabalenka savladala je Amerikanku Danijel Kolins sa 4:6, 6:4, 6:3 poslije dva ipo sata igre i tako postala posljednja četvrtfinalistkinja WTA 1000 turnira u Madridu, na kojem brani prošlogodišnji naslov.

Bjeloruskinja je zaustavila niz 30-godišnje Amerikanke koja je pobijedila u zadnjih 15 mečeva, osvajajući naslove u Majamiju i Čarlstonu.

Bio je to njihov peti međusobni dvoboj i peta pobjeda 25-godišnje Bjeroruskinje kojok je došla do svog prvog četvrtfinala nakon šro je u januaru odbranila naslov na Australijan Openu.

Sabalenka će u srijedu u četvrtfinalu igrati protiv 17-godišnje Ruskinje Mire Andrejeve (WTA – 43.) koja je sa 7:6 (2), 6:4 u osmini finala savladala Talijanku Jasmine Paolini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније