Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

03. 05. 2024. 13:24 >> 13:28

ZBOG POVREDE

Alkaras ne igra u Rimu

Španski teniser Karlos Alkaras neće igrati na Mastersu u Rimu zbog povrede desne podlaktice.

Trećeg tenisera svijeta je mučila ista povreda i prije Mastersa u Madridu gdje nije uspio da odbrani titulu - eliminisan je u četvrtfinalu od Andreja Rubljova.

Tokom meča je bilo očigledno da ima probleme sa tim dijelom tijela, o čemu je govorio i poslije meča gdje nije isključio ni scenario koji se ostvario.

Sada je stigla i zvanična potvrda da neće nastupiti u italijanskoj prestonici.

"Osjetio sam bol nakon igranja u Madridu, nelagodnost u mojoj ruci. Danas sam imao preglede i imam otok na mišiću podlaktice, što je posljedica pređašnje povrede. Nažalost, ne mogu igrati u Rimu, moram započeti svoj oporavak kako bih igrao 100 odsto bez bola", napisao je Alkaras na društvenoj mreži "X".Ovo je drugi put da Alkaras u kratkom roku otkazuje učešče na čak tri turnira. U mjesec dana je odustao od Monte Karla, Barselone i sada Rima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније