Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

02. 06. 2021. 13:25 >> 16:57

UPRAVA ZA SPORT I MLADE

Lalošević ugostio Dukića i Vukčevića

Direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević, ugostio je jedriličara Milivoja Dukića, koje će ove godine predstavljati crnogorsko jedrenje na Olimpijskim igrama u Tokiju i Predraga Vukčevića, predsjednika Crnogorskog jedriličarskog saveza. 

"Riječi hvale za naše sportiste nikada ne mogu biti onoliko velike, koliko su velika njihova dostignuća za našu državu. Želim da vjerujem da makar kroz ovakvu vrstu sastanaka, gdje imam priliku da se u svoje lično i u ime naše Crne Gore zahvalim nadasve ljudima, a onda kroz to i sportistima u njima, koji na svojim plećima nose težinu predstavljanja jedne države, mogu da im se makar malo odužim za sve što su učinili za nas. Čestitam Milivoju i Predragu na izvanrednom uspjehu koji je Crnogorski jedriličarski savez postigao kvalifikujući se na Olimpijske igre”, kazao je Lalošević.

Predsjednik Crnogorskog jedriličarskog saveza Crne Gore, Predrag Vukčević se ovom prilikom zahvalio Upravi za sport i mlade na kontinuiranoj saradnji i pomoći ovom savezu. 

 Na sastanku je bilo razgovora i o jedriličarskom Evropskom prvenstvu za juniore čiji je Crna Gora domaćin, saopšteno je iz Uprave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније