Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

M.M.

26. 06. 2022. 15:17   >>  18:34 1

MEDITERANSKE IGRE

Crna Gora savladala Portugaliju, slijedi derbi sa Srbijom

Vaterpolisti Crne Gore ostvarili su i drugu pobjedu na Mediteranskim igrama u Alžiru. Izabranici Milana Ćirovića, poslije Francuske – 16:8, savladali su i Portugaliju sa 23:4 (5:1, 5:2, 6:1, 7:0).

Golove za Crnu Goru, postigli su: Balša Vučković i Miloš Vukšić po pet, Danilo Krivokapić tri, Lazar Vukićević, Vladan Vukićević, Neđo Baštrica, Draško Samardžić po dva, Danilo Stupar, Pavle Krivokapić i Milan Nikaljević po jedan.

U narednom kolu, Crna Gora igra protiv Srbije, a pomenute selekcije su objektivno najbolje u grupi, u kojoj se nalaze Portugalija, Francuska i Slovenija.

Derbi koji slijedi, daće odgovor na pitanje, koja selekcija će osvojiti prvo mesto u grupi i uslovno lakšeg rivala u polufinalu.

Uslovno, jer se za prve dve pozicije, u grupu u kojoj se nalaze Italija, Španija, Grčka i Turska, bore Italija, Španija i Grčka. U svakom slučaju, gotovo je izvJesno da će Srbija i Crna Gora stići do polufinala, da će imati dvIJe prilike da stignu do medalje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније