Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Л.В.

04. 06. 2023. 14:51   >>  14:51

U 12

Jadranska titula za mlade “jadranaše”, Budva treća, Primorac deveti

Vaterpolisti Jadrana osvojili su Jadransku U 12 ligu, pobjedom nad vršnjacima iz Šapca 8:6, u finalu završnog turnira, koji je održan u Herceg Novom.

Novljani su prethodno bili bolji od Valisa 10:3, Primorca 13:7, Cavtata 12:5 i Partizana 9:8 u grupi, dok su u crnogorskom derbiju polufinala savladali Budvu 12:6.

U meču za trofej blistao je Andrija Subotić sa četiri gola, dva je postigao Uroš Sijerković, po jedan Aleksa Ivović i Stefan Vreća.

Odličan uspjeh ostvarila je Budva, koja je osvojila treće mjesto, nakon pobjede nad Partizanom 11:10. Budvani su gubili čak sa 7:0 u drugoj četvrtini, a do kraja napravili veliki preokret, koji je kreirao Maksim Mašić, strijelac čak sedam golova.

Budva je u grupi bila bolja od Mladosti 9:8, ekipe KPK 14:7 i selekcije Slovenije 7:5, a izgubila je od Šapca 10:4, te u polufinalu od Jadrana 12:6.

Na turniru su učestvovali i mladi igrači Primorca, koji su poraženi od Jadrana 13:7, Partizana 11:6 i Valisa 8:7, a pobijedili su Cavtat 7:6, kao i selekciju Slovenije u borbi za deveto mjesto 12:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније