Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Л.В.

21. 11. 2023. 14:25 >> 14:25

SASTANAK SA MARIĆEM

Ambasador Turske posjetio VPSCG, sportski prijatelji spremni za saradnju

Bariš Kalkavan, ambasador Turske u Crnoj Gori, posjetio je sjedište Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore i sastao se sa predsjednikom Đurom Marićem.

Njegova Ekselencija, ambasador Kalkavan, veliki je zaljubljenik u vaterpolo, svojevremeno se i bavio tim sportom, a od kada je u našoj zemlji sa dodatnom pažnjom prati nastupe naših selekcija i klubova.

U razgovoru sa predsjednikom Marićem istakao je da je VPSCG jedan od najznačajnijih i najvećih crnogorskih sportskih brendova, a obostrano je mišljenje da postoji široka lepeza mogućnosti za saradnju između Turske i Crne Gore, za dobrobit vaterpola u obje zemlje.

Predsjednik Marić i ambasador Kalkavan razgovarali su o potencijalnim modelima međusobne podrške, razmjene iskustava, edukacije, razvoja mladih igrača i o raznim drugim temama.

Predsjednik Marić je uvaženom gostu zahvalio na posjeti i interesovanju za rad našeg saveza, naglasivši da se VPSCG raduje budućoj saradnji sa sportskim prijateljima iz Turske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније