Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

14. 01. 2024. 21:59 >> 21:59

EP VATERPOLO

Gojković: Zadovoljan sam reakcijom, slijedi duel sa vicešampionom svijeta

Selektor naše vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković zadovoljan je reakcijom svojih igrača na meču sa Rumunijom.

"Možemo biti zadovoljni prije svega reakcijom igrača poslije te utakmice koja nije bila dobra sa Italijom. Ušli smo u borbu za peto mjesto, imaćemo jednu veliku utakmicu protiv vicervaka svijeta Grčke.Zadovoljan sam reakcijom, zadovoljan i poslije tih 3:0 smo igrali do kraja utakmice".

Sada slijedi duel sa svjetskim vicešampionima, ekipom Grčke koja je slavila u meču sa Srbijom 12:10.

"Grčka je izuzetna ekipa pokrivena na svim pozicijama. Igrači igraju u najboljim klubovima svijeta. U ovomm momentu, sem meča sa Hrvatskom gdje su bili bolji u prvom poluvremenu i meča sa Srbijom, nisu odigrali na vrhunskom nivou. Da bi njih pobjedili moramo da budemo na nivou utakmica sa Hrvatskom i Španijom", kazao je Gojković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније