Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N.R.

08. 03. 2024. 10:28 >> 10:28
Čitaj mi:

EVROKUP

Jadran protiv Savone; Radanović: Najozbiljniji protivnik

Vaterpolisiti Jadrana gostovaće Savoni u prvom meču osmine finala Euro kupa.

Ekipa Petra Radanovića odradila je trening u Italiji i nada se da može do što povoljnijeg rezultata pred revanš koji se igra 23. marta.

“Mislim da je ovo najozbiljniji protivnik kojeg smo mogli da izvučemo. Imaju niz kvalitetnih igrača, od Filjolija, centra Brunija, našeg Bogdana Đurđića, reprezentativaca Mađarske Erdeljija i Amerike Vavića… Sigurno nas očekuje težak meč“, kazao je Radanović.

Savona je do osmine finala stigla preko kvalifikacija (tri pobjede i jedan poraz), a onda je u grupnoj fazi upisala pet pobjeda i jedan poraz.

“Moramo dati sve od sebe da izdržimo taj udar u prvom poluvremenu i odolimo pritisku. Nakon toga, da nametnemo svoj ritam i ne uđemo sa njima u fizički iscrpljujuće duele, već kretanjem da izvučemo pozitivan rezultat“, poentirao je Petar Radanović.

Duel je od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније