Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

22. 03. 2024. 11:59 >> 13:08
Čitaj mi:

RADANOVIĆ

"Ako nam se ukaže prilika da anuliramo minus šest, iskoristićemo je"

Vaterpolisti Jadrana sjutra dočekuju Savonu u Trebinju revanšu osmine finala Evro kupa. Trener Novljana Petar Radanović da će biti teško anulirati poraz iz Italije (16:10), ali da će učiniti sve da savladaju favorizovanog rivala.

“Prvi meč nije završen kako smo zamislili. Dvije sedmice su prošle od njega, analizirali smo, uvidjeli smo greške i pripremili se. Manjak agresivnosti je bio glavni problem. Plivanje i duele jedan na jedan moramo da dignemo na veći nivo i izborimo se za pozicije koje su nam potrebne. Ako budemo na pravom nivou, ako odbrana bude bolje funkcionisala možemo da upišemo pobjedu, a ako nam se ukaže prilika da anuliramo poraz iz Italije, iskoristićemo je“, kazao je Radanović u najavi meča.

Vasilije Radović vjeruje da će ekipa ispraviti greške iz prvog meča.

"Mislim da smo se dobro spremili za revanš, te da smo uvidjeli greške koje smo pravili u prvom meču. Ako ispravimo sve što nije valjalo u Italiji vjerujem da ćemo upisati pobjedu, e sad da li ćemo uspjeti da nadoknadimo minus šest ostaje da se vidi", kazao je Radović.

Početak utakmice zakazan je za 18 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније