Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

31. 10. 2022. 08:30 >> 09:28
4

POSTUPANjE PREMA KOJAŠEVIĆU

Policija ispituje sve okolnosti sa video snimka

U toku ispitivanje svih okolnosti događaja sa video zapisa u vezi postupanja policijskih službenika prema Damiru Kojaševiću, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Kako se navodi, shodno tome preduzeće se aktivnosti i koje se odnose na utvrđivanje odgovornosti policijskih službenika i privremenog udaljenja sa rada.

"Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije će biti upoznato sa navedenim sadržajem i pomenutim aktivnostima policije radi preduzumanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti", kaže se u saopštenju.

Navodi se da će o svim preduzetim mjerama i radnjama policije povodom ovog događaja javnost biti blagovremeno obaviještena.

Fudbaler Damir Kojašević je saopštio da su ga nekoliko policajaca u petak, poslije zaustavljanja njegovog automobila u podgoričkom naselju Konik, "napali, udarili nekoliko puta i matretirali" i najavio da će ih tužiti.

Podsjećamo, Kojašević je sinoć za Portal RTCG kazao da ga je nekoliko policijaca u petak, u Podgorici, bez ikakvog razloga napalo. On je redakciji Portala RTCG dostavio snimak na kojem se vidi incident na Koniku. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније