Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

23. 03. 2023. 09:46 >> 09:47
3

MEDOJEVIĆ

"Direktor UP kojem uhapse pomoćnika podnio bi ostavku"

Država u kojoj policija hapsi policiju za organizovani kriminal, na osnovu dokaza koje dostavlja EUROPOL je faktički u vanrednom stanju, ocijenio je  jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević nakon hapšenja vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije za borbu protiv organizovanog kriminala Dejana Kneževića.

"Narko klanovi i duvanska mafija kreirana u vrhovima DPS vlasti. MUP- Mafija u policiji!
U svakoj normalnoj državi direktor policije kome su uhapsili pomoćnika, kojeg je lično predložio, (zaduženog za borbu protiv organizovanog kriminala) podnio bi odmah ostavku!", kazao je Medojević.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније