Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Б.

19. 04. 2023. 13:46 >> 13:57

AKCIJA POLICIJE

Procesuirane tri osobe zbog sumnje na uličnu prodaju droge

Zbog sumnje na uličnu prodaju droge podgorička policija je uhapsila D. P. (28) iz Danilovgrada i pokrenula krivični postupak protiv maloljetnika kod kojeg je pronađeno pakovanje sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, a koju je dobavio od Danilovgrađanina. I policija u Baru zbog sumnje na isto krivično djelo uhapsila je Baranina E.B. (38).

Kako navode u saopštenju podgoričke policije, 17. aprila u Ulici Marka Mašanovića službenici su kontrolisali maloljetno lice staro 15 godina i kod njega pronašla pakovanje sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 21 gram.

"Od njega su prikupljenja obavještenja u prisustvu roditelja, nakon čega je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv njega podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je došla do sumnje da je maloljetnik opojnu drogu kupio od D.P. (28) iz Danilovgrada. Policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.P., kao i vozila, kojom prilikom su pronađene i oduzete dvije vage za precizno mjerenje, 90 sjemenki biljke marihuana, tragovi praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, predmeti namijenjeni za prepakivanje opojne droge, kao i novac u iznosu od 1.880 eura za koji se sumnja da potiče od ulične prodaje narkotika", navode u saopštenju policije.

D.P. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

I službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar uhapsili su osobu osumnjičenu za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija je izvršila pretres porodične kuće koju koristi E.B. (38) u Starom Baru. Pronađene su materije za koje se sumnja da su opojna droga marihuana i amfetamin radi, kao i vaga za precizno mjerenje. Sumnja se da je ovo lice drogu držalo u kući radi dalje preprodaje. Uz krivičnu prijavu E.B. priveden je tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", navode u policiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније