Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

14. 10. 2022. 17:32 >> 17:34

PRIČINjENA ŠTETA

Udes u Mrkojevićima, učesnici lakše povrijeđeni

Na regionalnom putu kroz Mrkojeviće, koji vodi ka graničnom prelazu Sukobin, danas je došlo do udesa dva automobila. Učesnici su prošli sa lakšim povredama, a pričinjena je materijalna šteta, javlja "Glas Mrkojevića".

Inače, mještani Mrkojevića traže od nadležnih da se raspiše tender za rekonstrukciju ove izuzetno važne i prometne ceste, a za šta su opredjeljena sredstva u budžetu.

Sa protestima su počeli nakon što je Vlada donijela odluku da se dio sredstava predviđenih budžetom za raspisivanje javnog tendera za rekonstrukciju ovog puta prebace na drugi projekat na sjeveru Crne Gore.

Tada su izašli sa zahtjevima da se hitno donese odluka o vraćanju sredstava za izgradnju puta kroz Mrkojeviće koja su budžetom planirana za 2022. godinu. Tražili su i da se preko Uprave za saobraćaj hitno raspiše izvođački tender prema potpisanom Sporazumu i da se započne postupak eksproprijacije i isplati vlasnicima zemljišta sredstva koja su uplaćena od Opštine Bar na račun Ministarstva finansija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније