Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

03. 12. 2020. 10:29 >> 10:29

34. IZDANJE

Izašao je novi broj Revije Bihor

Iz štampe je izašlo 34. izdanje Revije Bihor. U pitanju ne prvo bošnjačko glasilo u Luksemburgu.

Revija je štampana u 1.000 primjeraka.

U ovom broju Revija Bihor se bavi jubilejom KUD-a "Vrelo Ibra", koje obilježava pola vijeka postojanja. Jedna od tema je i "Bošnjaci i aktuelni trenutak u Crnoj Gori", kao i izmjene zakona o integraciji stranaca u Luksemburgu.

U rubrici Filozofska promišljanja revija se bavi Muhadžirskom etikom sabura, mogu se pročitati priče iz Bihora (Dobrodole, bihorsko selo za primjer).

Revija Bihor donosi i intervju sa konzulom Crne Gore u Luksemburgu Remzijom Camićem, predstavljen je magični svijet Aldemara Ibrahimovića, ali i talentovani sportisti - braća Delvin i Demin Skenderović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније