Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B

19. 08. 2017. 18:17 >> 17:48

ČIŠĆENJE U TOKU

Spremaju vrtiće za septembar

Zaposleni u javnoj predškolskoj ustanovi Đina Vrbica čistili su danas vrtić Vrela ribnička, kako bi ta vaspitna ustanova bila spremna za mališane.

U saradnji sa preduzećem "Čistoća" juče je uklonjen optad oko vrtića, dok je danas organizovano sređivanje samog dvorišta i unutrašnjosti vrtića.

Kako bi se ne samo pitanje otpada već i učestalnih krađa sveo na minimum, planirano je i da od septembra u ovoj jedinici bude angažovan čuvar. 

"Bezbjednost djece i uslovi u kojima oni borave su pitanja sa kojima nema kompromisa i to su naši prioriteti. Ova lokacija biće predmet naše posebne pažnje. Zadovoljan sam što su se naši zaposleni odazvali pozivu da učestvuju u uređenju dvorišta i pripremi jedinice za rad i to u svoje slobodno vrijeme. Time ne samo da se solidarišemo, već pokazujemo timski duh, a to je prvi i osnovni preduslov kvalitetnog rada svake ustanove" rekao je direktor vrtića Vuk Stanišić.

Vrtić je klimatizovan, inventar će biti dopunjen, prozori su dijelom zaštićeni rešetkama, a narednih nedjelja se očekuje opravka ostatka inventara.

"Kada su u pitanju dvorišta vaspitnih jedinica, najveći dio bi trebalo da bude opremljen rekvizitima prilagođenim dječjem uzrastu. Kako će fizička aktivnost da bude vrlo važan dio naših aktivnosti, to ćemo se u periodu pred nama ovim pitanjem, sa roditeljima i svim zainteresovanim subjektima, ozbiljno baviti", poručio je Stanišić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније