Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 07. 2013. 16:38 >> 16:38

BIJELO POLJE

Šest ipo decenija organizacije slijepih

Peta Skupština Organizacije slijepih za Bijelo Polje i Mojkovac, održana je danas u Bijelom Polju.

Sjednici su, pored stalnog saziva, prisustovali Božidar Denda, predsjednik i Goran Macanović, novoizabrani izvršni direktor Saveza slijepih Crne Gore. Sjednici su prisustovali i predstavnici područnih organizacija slijepih iz Berana, Pljevalja, Cetinja, Nikšića, Bara, Kotora i Podgorice, te predstavnici lokalne uprave.

U okviru prve tačke dnevnog reda napravljen je osvrt povodom 65. godina od osnivanja ove sociohumanitarne organizacije.

“Takav jedan datum i takvo sjećanje, inspirisalo nas je da se sa dužnim poštovanjem sjetimo i evociramo uspomene kada je 1948. godine  u Bijelom Polju osnovano udruženje slijepih, današnja organizacija slijepih za Bijelo Polje i Mojkovac“, kazao je sekretar organizacije Mirsad Dlakić .

Jednoglasno je prihvaćena i informacija o radu između dvije sjenice, kao i Završni račun za 2012. godinu sa izvještajem Nadzornog odbora, a usvojen je i Plan rada i Finansijski plan za 2013.godinu.

 

 

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније