Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

11. 07. 2018. 15:44 >> 15:31
2

RADULOVIĆ PORUČIO

Aerodrome pod hitno proširiti

Limitirajući faktori turističkog razvoja Crne Gore su aerodromi, čije je proširenje pod hitno potrebno, ocijenio je predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja (CTU) i suvlasnik hotela Splendid u Bečićima, Žarko Radulović.

On je za Skala radio kazao da crnogorski aerodromi imaju problem nedostatka prostora.

"Limitirajući faktori razvoja Crne Gore kada je turizam u pitanju su aerodromi. Pod hitno je potrebno njihovo proširenje, jer je toliko interesovanje da oni već ne mogu da odgovore na sve zahtjeve, a da mogu imali bi još više gostiju", smatra Radulović.

On je ocijenio da će ova godina na turističkoj mapi Crne Gore biti zapamćena po tome što će trajati dugo, uz podatak da je sezona počela krajem marta, a završava se u novembru.

Prema njegovim riječima, neće biti gužve kao prošle godine, ali s obzirom na to da je tako dugačak period trajanja sezone, kumulativno će imati više novca nego prethodnih godina, što je takođe karakteristika ove godine.

Radulović je rekao da ne vidi posebna poboljšanja u komunalnoj sferi.

"Nečištoća je problem koji je evidentan, ali je to proces za čije rješenje je potrebna edukacija cjelokupnog stanovništa Crne Gore. Taksi prevoz, buka, haotična prodaja po ulicama i vašarišta duž obale, sve su to stare slike i neprilike koje traju", naveo je Radulović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније