Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 11. 2013. 12:23 >> 19:14

NAKON POSJETE MINISTRA

Invalidi rada prekinuli štrajk glađu

Invalidi rada iz Bijelog Polja i Rožaja prekinuli su štrajk glađu nakon što ih je posjetio ministar rada i socijalnog staranja Predrag Bošković, kazao je za Portal RTCG predstavnik invalida rada Zoran Knežević.

"Mi smo danas imali sastanak sa ministrom Boškovićem u Bijelom Polju, a u petak će naša petočlana radna grupa otputovati u Podgoricu, kako bi nastavili pregovore sa predstavnicima Ministarstva i pronašli odgovarajuće zakonsko rješenje za štrajkače", rekao je Knežević.

Navodi da su invalidi rada zadovoljni napustili sastanak.

"Čini mi se da je ministar pokazao dobru volju za  rješavanje naših problema i mi smo sastanak napustili zadovoljni. Mi se nadamo najboljem", kazao je Knežević.

On objašnjava da više invalidi rada ne štrajkuju glađu.

"Prekinut je štrajk glađu i izolacija. Mi, naravno, štrajkujemo danonoćno i dalje, ali ne radikalno kao do sada", precizirao je Knežević.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније