Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

28. 01. 2022. 18:37   >>  18:39 2

PROFESORI ZAHVALNI

Đukanoviću monografija povodom 15 godina rada FPN-a

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je dekana Fakulteta političkih nauka u Podgorici Milana Markovića i profesore tog fakulteta Čedomira Čupića i Srđana Darmanovića koji su mu uručili monografiju izdatu povodom 15 godina od osnivanja fakulteta.

Kako navode u saopštenju Kabineta predsjednika, profesori su ocijenili da je Đukanović jedan od najzaslužnijih za formiranje Fakulteta političkih nauka i istakli da je on počeo sa radom u godini obnove crnogorske nezavisnosti i sazrijevao zajedno sa državom Crnom Gorom.

Đukanović je zahvalio za posjetu i uručenu knjigu koja svjedoči nastanku ovog fakulteta, čestitao jubilej i izrazio poštovanje za napore koje su profesori lično, i zajedno sa svojim kolegama, uložili u izgradnju i razvoj ove važne visoko-obrazovne institucije.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније