Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.V. ]

18. 03. 2022. 17:41 >> 17:49
3

MONTEPUT I CRBC ZA PORTAL

"Policija na auto-putu, strogo zabranjen ulazak bez ovlašćenja"

Na dionici auto-puta Smokovac-Mateševo do njenog otvaranja strogo je zabranjen pristup i prolaz svim neovlašćenim licima imajući u vidu da ova dionica i dalje ima status gradilišta za koje je u potpunosti odgovoran glavni izvođač radova, kompanija CRBC. To su za Portal RTCG saopštili iz kompanija Monteput i CRBC.

"Prolaz će isključivo biti omogućen zaposlenima u sklopu tekućih radova na dionici (testiranje elektro-mašinskih instalacija i ostale aktivnosti na pripremi dionice za puštanje u rad). Dosadašnji format propusnica zbog zloupotreba prestaje da važi. Uprava policije će, u okviru svojih ovlaćenja, svojim neposrednim prisustvom, pružiti asistenciju i pomoć, kako upravljaču budućeg auto puta, tako i izvođaču radova, u kontroli i zabrani nedozvoljenog i neovlašćenog pristupa lica i vozila, kako na ulazima/izlazima na auto-put, tako i kontrolom prolaska i kretanja vozila, na samoj trasi budućeg auto-puta", kazali su za Portal RTCG saopštili iz kompanija Monteput i CRBC. 

Kako su naveli, svaki nedozvoljeni pristup, aktivnost i prekoračenje ograničenja brzine koje važi za gradilišta biće najstrože sankcionisani u skladu sa zakonom.

"Molimo sve građane za razumijevanje i strpljenje, njihova bezbjednost ali i bezbjednost radnika angažovanih na auto-putu je na prvom mjestu i ne smije biti ugrožena prijevremenim korišćenjem ove saobraćajnice", poručili su iz kompanija Monteput i CRBC. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније