Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J. [ TVCG ]

25. 04. 2022. 14:06 >> 20:24
6

PODGORICA - KOLAŠIN

Čine sve da željeznički saobraćaj što prije bude normalizovan

Željeznički saobraćaj između Podgorice i Bijelog Polja i dalje je u prekidu. Iz Željezničkog prevoza su za Televiziju Crne Gore kazali da su ekipe Željezničke infrastrukture na terenu i čine sve da se saobraćaj na tom dijelu pruge što prije normalizuje. Do tada, organizovan je alternativni prevoz putnika autobusima.

Podsjećamo, do prekida željezničkog saobraćaja došlo je u subotu usljed iskliznuća lokomotive teretnog voza na pruzi kod Kolašina.

"Ekipe Željezničke infrastrukture koja je nadležna za rješavanje ovog problema su konstantno na terenu i ulažu napore kako bi se saobraćaj što prije normalizovao", kazala je za TVCG portparolka Željezničkog prevoza Jovana Jovanović.

Ona napominje da je Željeznički prevoz od momenta prekida saobraćaja na ovom dijelu pruge organizovao alternativni prevoz putnika autobusima.

"Taj vid prevoza će se vršiti sve do normalizacije saobraćaja tako da je saobraćaj u tom dijelu pokriven za sve korisnike naših usluga. Oni i dalje imaju mogućnost da putuju na toj relaciji", kazala je Jovanović.

Iz Željezničkog prevoza dodaju da lokalni u lokalnom saobraćaju na relaciji Bar - Bijelo Polje - Bar, ima više zaustavljanja dok putnici međunarodnog voza imaju direktan prevoz iz Bara do Bijelog Polja, a putovanje iz Bijelog Polja nastavljaju vozom.

"Dakle u lokalnom prevozu na relaciji Bar - Bijelo Polje - Bar autobuski prevoz iz Podgorice do Bijelog Polja ima zaustavljanja u stanicama Podgorica, Kolašin, Mojkovac, Žar i Lješnica i naravno Bijelo Polje, dok je za putnike međunarodnog voza organizovan prevoz direktno iz Bara do Bijelog Polja i obratno, a iz Bijelog Polja se putovanje dalje nastavlja vozom. Dakle, autobusi se zaustavljaju na stanicama Bijelo Polje, Mojkovac, Kolašin, Podgorica, Sutomore i Bar prema redu vožnje", kazala je Jovanović.

Ona napominje i da se saobraćaj između Bara i Podgorice i Podgorice i Nikšića odvija nesmetano po redu vožnje.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније