Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

27. 04. 2022. 12:41 >> 12:47

KABINET PREDSJEDNIKA

Navodi o dojavi o bombi u zgradi Predsjednika CG netačni

Iz Kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića demontovali su informacije da je na njihov imejl upućena dojava o eksplozivnoj napravi.

"Povodom informacije da je na mail Kabineta Predsjednika Crne Gore upućena dojava o mogućoj eksplozivnoj napravi u zgradi Predsjednika Crne Gore, informišemo javnost da su ti navodi netačni i da se aktivnosti u Službi Predsjednika obavljaju uobičajeno", navodi se u saopštenju.

Za dalje informacije, kako su dodali, nadležna je Uprava policije.

Ranije danas predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pozvao je nadležne državne organe da hitno reaguju povodom najnovijih dojava o podmetanju eksplozivnih naprava u obrazovnim i drugim ustanovama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније