Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

23. 06. 2022. 11:12   >>  11:10 3

PRIJAVA SDT-U OD PRIJESTONICE

FK "Lovćen" u milionskom dugu, da se pronađu odgovorni

Prijestonica Cetinje podnijela je Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv NN lica iz Fudbalskog kluba Lovćen sa Cetinja, zbog osnovane sumnje da su prijavljeni počinili krivično djelo zloupotreba službenog položaja. U FK Lovćen nagomilana su dugovanja koja su 2019. godine iznosila više od 1,1 milion eura i do današnjeg dana značajno su uvećana.

Tužba je podnijeta i zbog eventualnih drugih krivičnih djela koja se gone po službenoj dužnosti, a koja bi se utvrdila nakon izviđaja.

Kako navode u saopštenju, revizorska kuća MV Konsalt doo Podgorica posredstvom ovlašćene revizorke Ilinke Vuković je prilikom revizije poslovanja FK Lovćen za period od 2014. zaključno sa 2019. godinom dala negativno mišljenje.

"Imajući u vidu navedeno, postoji osnovana sumnja da su počinioci iz FK Lovćen počinili krivično djelo, te je Prijestonica podnijela tužbu. U Fudbalskom klubu Lovćen nagomilana dugovanja na dan 31.12.2019. godine iznose preko 1,1 milion eura i do današnjeg dana značajno su uvećana, dok se klub takmiči u najnižem rangu takmičenja. Shodno svim tim problemima Prijestonica Cetinje je odlučna da pomogne klubu da se vrati na staze stare slave, ali i da se utvrdi odgovornost onih koji su klub doveli na niske grane", poručuju u saopštenju Prijestonice.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније