Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

12. 08. 2022. 14:50   >>  14:46

MINISTARSTVO PROSVJETE

"Nastavićemo da doprinosimo osnaživanju mladih"

Povodom Međunarodnog dana mladih, Ministarstvo prosvjete je saopštilo da će, kao krovna institucija u obrazovanju, biti siguran partner za budućnost svim mladim građanima Crne Gore.

"Ulaganje u obrazovanje mladog čovjeka jedina je sigurna investicija u životu. Mi se trudimo da stvorimo što bolje uslove i pružimo što više mogućnosti kako bi im olakšali taj proces", navode u saopštenju

Isitiču da nijednog trenutka neće posustati u namjeri da koračaju rame uz rame sa crnogorskom omladinom na tom putu.

Nastaviće, kako poručuju, da doprinose osnaživanju mladih, jer je motivisanje tih generacija da ostanu u svojoj zemlji jedan od prioriteta Ministarstva.

"Svjesni smo problema i neriješenih pitanja sa kojima se mladi u Crnoj Gori suočavaju godinama unazad i trudićemo se da im olakšamo. Samo društvo koje ima obrazovane i zadovoljne mlade ljude može biti uspješno. Stvaranje takvog ambijenta obaveza je svih nas", zaključuju iz Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније