Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 12. 2022. 11:55   >>  11:52

PRIDRUŽITE NAM SE

RTCG i ove godine na humanitarnom diplomatskom Božićnom bazaru

Radio i Televizija Crne Gore (RTCG) pridružiće se i ove godine Međunarodnom humanitarnom diplomatskom Božićnom bazaru, koji će sjutra, od 10 do 16 sati biti održan u BIG Fashion Podgorica centru. Na štandu Javnog servisa naći će se rukotvorine naših zaposlenih, knjige, poslastice i brojne drugi kreativni proizvodi, a dočekaće vas i poznata lica TVCG, novinari Radija i Portala RTCG.

Organizacija Diplomatskog bazara tradicionalno je u rukama predstavnica Međunarodnog kluba žena. Kako je najavljeno, na štandovima će biti predstavnici 20 ambasada i privrednih društava.

Izlagači će se, kako je najavljeno, potruditi da štandovi izgledaju šarenoliko i da su svi udruženi u humanoj misiji. Sav prikupljeni novac ići u humanitarne svrhe – za podršku tekućem projektu UNICEF-a za Odjeljenje neonatologije u Dječjoj bolnici – respiratorna njega za neonatalnu jedinicu, zatim za donaciju za dvije osnovne škole OŠ "Veljko Drobnjaković" u Risnu i OŠ "18. oktobar" na Bioču u didaktičkom materijalu, kao i za NVO Prihvatilište za životinje (donacija/pomoć za sterilizacija napuštenih životinja).

Događaje sa Bazara možete pratiti na našem Portalu, Jutarnjem programu TVCG, kao i na društvenim mrežama.

Dođite da zajedno pokažemo humanost!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније