Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.Г.

04. 12. 2022. 17:44 >> 17:42
2

RADNIČKA PARTIJA

"Podrška za Spasojevića, apel za UP da rasvijetli slučaj"

Podrška za načelnika Spasojevića da uspije u svojoj namjeri, a apel za Upravu policije da rasvijetli ovaj slučaj, kako bi počinioci bili kažnjeni za krivično djelo u kojem na svu sreću niko nije povrijeđen, navodi se u saopštenju Radničke partije.

Oni su reagovali na informaciju da je načelniku Istražnog zatvora Predragu Spasojeviću opet je bačena bomba u dvorište kuće. 

"Načelniku Istražnog zatvora Predragu Spasojeviću ponovo je bačena eksplozivna naprava u dvorište kuće, ali na sreću ovoga puta nije eksplodirala. Prošlog puta je takođe samo pukom srećom izbjegnuta tragedija! Izgleda da Upravi policije nije bila dovoljna prva opomena kad je prethodne sedmice bomba eksplodirala u krošnji drveta ispred kuće Spasojevića, da ozbiljnije reaguje i zaštiti fizičkim obezbjedjenjem načelnika Istražnog zatvora i njegovu porodicu", navode iz Radničke partije. 

Kako iz ove partije ističu, Crna Gora je već odavno "poligon za obračune kriminalnih organizacija" i navode da je "krajnje vrijeme da policija preduzme ozbiljne korake u obračunu sa vinovnicima".

"Država Crna Gora već odavno je poligon za obračune kriminalnih organizacija, i krajnje je vrijeme da policija preduzme ozbiljne korake u obračunu sa vinovnicima i prije svega radi na intenzivnijoj zaštiti onih lica koja su meta zbog posla kojim su odabrali da se bave", ističu iz Radnike partije. 

Oz ove partije podsjećaju da su iz "Uprave za izvršavanje krivičnih sankcija optužili kriminalne organizacije da na ovaj način organizovane kriminalne grupe pokušavaju da spriječe da se zavede red u zatvoru"

"Podrška za načelnika Spasojevića da uspije u svojoj namjeri, a apel za Upravu policije da rasvijetli ovaj slučaj, kako bi počinioci bili kažnjeni za krivično djelo u kojem na svu sreću niko nije povrijeđen. Krenimo u odlučniju borbu protiv organizovanog kriminala, za miran i bezbjedan život svih građana Crne Gore", zaključuju iz Radničke partije.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније