Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

О.З.

06. 12. 2022. 13:38   >>  13:35 1

ISTAKAO VAŽNOST POSJETE

Adžić u EUROPOL-u: Naši partneri posjeduju veliki broj informacija

Postoji veliki broj informacija koje naši partneri posjeduju koje će svakako stići u Crnu Goru i to će biti prilika da uradimo ono što se od nas očekuje, a to je da zadamo snažan udarac organizovanom kriminalu i korupciji, kazao je ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Filip Adžić nakon posjete sjedištu EUROPOL-a.

"Od kako sam postao ministar unutrašnjih poslova, ovo je jedna od najznačajnijih posjeta sa strateškog dijela, a sa operativnog najznačajnija", kazao je Adžić u Hagu, Televiziji Crne Gore (TVCG).

Istakao je da je to velika stvar za Crnu Goru i borbu protiv organizovanog kriminala i korupcija.

"Zaista sam zadovoljan sa onim što sam imao priliku da čujem i mogu reći da sa optimizmom očekujemo 2023. godinu, kada će biti nekih konkretnih aktivnosti i kada možemo očekivati rezultate onog što je plod dosadašnjeg rada naših intitucija sa EUROPOL-om", rekao je Adžić.

Osim za obračun sa organizovanim kriminalom i korupcijom, Adžić je kazao da je njegova posjeta izuzetna prilika da se kroz reformu sprovede bolja organizacija unutar MUP-a i Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније