Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

08. 12. 2022. 09:27 >> 09:25

ČESTITKA ĐUROVIĆ

"Nova lokalna uprava da prepozna potencijale Danilovgrada"

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 9. decembra, Dana opštine Danilovgrad, predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicima i svim građankama i građanima Danilovgrada. Kako je poručila, u godinama koje slijede potencijali Danilovgrada, kojih ima mnogo, moraju biti u potpunosti valorizovani, kako bi svi građani, bez izuzetka, osjetili povoljnost i privilegiju života u ovoj opštini.

"Očekujem da nova lokalna samouprava u Danilovgradu prepozna razvojnu šansu grada i strateškom politikom privlačenja domaćih i stranih investitora realizuje značajne projekte koji će dovesti do poboljšanja kvaliteta života svih stanovnika ovog kraja. Politikom kontinuiranog unapređenja poslovnog ambijenta u ovom gradu, ali i cijeloj zemlji, mogu se obezbijediti mogućnosti za kvalitetno poslovanje svima koji se opredijele za takav korak", naglasila je Đurović u čestitki.

Kako je dodala, na temelju započetih i planiranih projekata usaglašenih sa strateškim aktivnostima državne vlasti, uvjerena je da Danilovgrad i njegove građane čeka bolja budućnost.

Naglasila je i da se povodom 9. decembra, s pijetetom sjećamo građana Danilograda koji su u antifašističkoj borbi, ali i mnogim drugim oslobodilačkim borbama prije toga, položili svoje živote za slobodu.

"Njihova tadašnja žrtva i upaljena luča slobode bile su podsticaj za novije generacije da idu njihovim stopama i da nikad ne odstupe sa puta borbe za bolju budućnost domovine", istakla je Đurović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније