Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2013. 14:54 >> 15:23

VLADA

Sjutra stiže 100 tona stočne hrane

Nakon sjednice Vlade, ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Petar Ivanović je saopštio da je Vlada odlučila da hitno uveze 100 tona stočne hrane iz Slovenije pošto su količine zdrave hrane na tržištu pri kraju. Objasnio je da je cilj takve odluke da se ne ugrozi proizvodnja mlijeka u našoj zemlji.

Ivanović je rekao da bi stočna hrana iz Slovenije već sjutra trebalo da bude u Crnoj Gori.

"Ta hrana je u Sloveniji testirana, ali će proći i našu kontrolu. Biće raspodijeljena onim farmerima koji su registrovani kod Ministarstva i uredno izmiruju svoje obaveze", kazao je ministar Ivanović nakon sjednice Vlade.

Ivanović kaže da je hrana nabavljena po cijeni koja je niža od one koja je na tržištu. 

On je dodao da su sve količine mlijeka koje se nalaze u prodaji bezbjedne, kao i da sada nema nikakvih problema sa uvezenom pšenicom i brašnom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније