Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Мина [ R.B. ]

06. 02. 2023. 18:18   >>  18:13 1

DIO TIMA ZA SPAŠAVANjE

Opština Bar uputiće pomoć Turskoj

Pripadnici barske Službe zaštite i spašavanja dio su tima za spašavanje koji će biti upućen u Tursku, saopštili su iz Opštine Bar i dodali da će toj državi pružiti i finansijsku i materijalnu pomoć.

Iz Opštine Bar kazali su da su, osim komandira barske Službe zaštite i spašavanja Aca Vulevića, u timu i pripadnici te službe Dragan Radanović, Predrag Đokvučić i Balša Budimić.

“Bar, kao pobratimska opština Adane, grada koji se nalazi u oblasti pogođenoj zemljotresom uputiće, takođe, finansijsku i materijalnu pomoć pogođenima zemljotresom”, navodi se u saopštenju.

Predsjednik Opštine Dušan Raičević u telegramu saučešća, koji je uputio gradonačelniku Adane Zejdanu Karalaru, poručio je da Bar duboko saosjeća sa nesrećom koja ih je zadesila i iskazao spremnost da pruži svu neophodnu pomoć.

On je najavio da će, osim novčane donacije lokalne uprave, organizovati i akciju prikupljanja pomoći od građana Bara i privrednika, u vidu najpotrebnijih sredstava za razorene gradove.

“O detaljima i načinu prikupljanja te pomoći građani Bara biće uskoro obaviješteni”, kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније