Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М./Т.Г.

09. 03. 2023. 17:47 >> 17:55
1

LONČAR

"Finalistkinje za Mis Crne Gore svestrane, žiri će imati težak zadatak"

Izbor za Mis Crne Gore održaće se u subotu u hotelu Regent u Porto Montenegru. Dvanaest finalistkinja takmičiće se za titulu najljepše Crnogorke. PR izbora za Mis Nikolina Lončar kazala je u emisiji "Dnevna soba" na TVCG da su sve finalistkinje prelijepe i svestrane, te da smatra da će žiri ove godine imati težak posao.

"Zaista nam je bitno da djevojke znaju da je ovo ozbiljno takmičenje, koje je pod pokroviteljstvom zvaničnog izbora Mis svijeta. Oni imaju stroge procedure, i upravo sada se djevojke nalaze na pripremama", kazala je Lončar.

Istakla je da pripreme počinju dan nakon kasninga, kada se odaberu finalistkinje.

"Pripreme počinju dan nakon odabira finalistkinja, i te pripreme traju nekoliko dana do finalne večeri. One tamo razgovaraju sa stručnim žirijem fotografišu se, šminkaju, uče neka osnovna pravila kako da hodaju, vježbaju javni nastup..", kazala je Lončar.

Kazala je da sve ono što one rade ona ove godine prvi put propušta, ali da su one, kako je rekla, zaista sa super timom.

"Unazad dvije godine nije bilo takmičenja zbog korona virusa, tako da je sada bilo prijavljeno preko 400 djevojaka. Sa 40 djevojaka je održan detaljan razgovor, pa je od tih 40 odabrano 12 finalistkinja. Djevojke su prelijepe i svestrane i žiri će imati težak zadatak i ove godine očekujemo spektakl", kazala je Lončar. 

Istakla je da je njen savjet je da budu svoje i budu originalne.

U konkurenciji za prestižnu titulu Mis Crne Gore su : Marija Kapisoda, Katarina Popović, Anđela Vukadinović, Nela Papović, Katarina Novović, Maša Žugić, Andrea Nikolić, Monika Radović, Katarina Lukovac, Daria Matijević, Ines Vučinić i Anastasija Dragović. 

Djevojke će imati četiri predstavljanja u finalu i ove godine biće i nekoliko novina.

"Ove godine, nešto što je novina, s obzirom da svjetski izbori polako počinju da mijenjaju pravila kada je u pitanju predstavljanje djevojaka u kupaćim kostimima, nećemo imati kupaće kostime. Imaćemo izlazak u narodnim nošnjama. To nismo imali ovih godina. Pored narodnih nošnji, finalistkinje će se predstaviti u haljinama našeg modnog dizajnera i koreografa Mirka Pucijasevića, u novoj kolekciji dvije talentovane mlade dizajnerke Kristine Đurković i Andree Čepić - Brenda ANKI i u svečanim toaletama Sleen Exslusive iz Podgorice.

 

I ove godine Mis Crne Gore dobiće stipendiju Univerziteta Donja Gorica kao i još jedna kandidatkinja po izboru njihovog stručnog žirija.

Kasting za Izbor za Mis Crne Gore održan je u nedjelju 5-og marta u hotelu ,,Splendido” u Kotoru.

Kasting je trajao 6 sati i za to vrijeme djevojke su se prestavile na našem i engleskom jeziku (s obzirom da smo imali člana žirija koji ne govori nas jezik) a predsjednicu kompanije Miss YU Vesnu de Vinču zanimalo je porijeklo djevojaka, iz kakve  porodice one potiču, te kako bi kulturološki predstavile Crnu Goru na Izboru za Miss svijeta.

Žiri su, pored Vesne de Vinče, činili bivša i najuspješnija Miss Crne Gore sa naših prostora Nikolina Loncar, izvršni direktor  hotela Splendido Miro Đurković, modni dizajner i koreograf Miroslav Pučijašević u čijim kreacijama će se djevojke predstaviti u finalu, Hon Kong Yong Predsjednik kompanije Salon Prive i potpredsjednica kompanije Miss YU Milanka Đorđević.

Generalni medijski pokrovitelj događaja je RTCG a u muzičkom dijelu će se predstaviti crnogorska pjevačica Monika Knezović, Dino Beharović i hrvatska umjetnica Ana Rucner. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније