Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

06. 04. 2023. 12:56 >> 12:57
2

OD EU SREDSTAVA

Od sjutra isplata pomoći penzionerima i socijalno ugroženim

Isplata novca, iz pomoći koju je Evropska unija (EU) opredijelila Crnoj Gori, penzionerima na najnižim primanjima i korisnicima materijalnog obezbjeđenja počeće sjutra, kazao je na sjednici Vlade Ministar rada i socijalnog staranja Admir Adrović.

Podsjetimo riječ je o 27 miliona eura koje je EU uplatila Crnoj Gori, od čega će se podijeli oko osam i po miliona eura kao pomoć penzionerima i korisnicima materijalnog obezbjeđenja.

Adrović je kazao da će po 150 eura dobiti 40.342 penzionera na najnižim penzijama, za šta će biti utrošeno oko 6,5 miliona eura.

Po 350 eura primiće 6.272 korisnika materijalnog obezbjeđenja, za šta će biti potrebna dva miliona eura.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније