Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ rtcg.me ]

28. 05. 2023. 00:13 >> 00:17
1

PES

Spajić: Pozivam nadležne da rasvijetle sve detalje ubistva Jovanovića

Čelnik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić rekao je da duboko žali zbog činjenice da ni nakon 19 godina nije rasvijetljeno ubistvo Duška Jovanovića, glavnog urednika dnevnog lista "Dan".

"Izražavam duboko žaljenje zbog činjenice da ni nakon 19 godina, nije rasvijetljeno ubistvo Duška Jovanovića, glavnog urednika dnevnog lista 'Dan', velikog borca za istinu i pravdu koji je svojim profesionalnim radom, u skladu sa najvišim etičkim standardima, dao izuzetan doprinos razvoju crnogorskog društva.  Rješavanje ovog pitanja je neophodno ne samo za razvoj slobodnog, odgovornog, nezavisnog i profesionalnog novinarstva u Crnoj Gori, već i da uspostavimo vladavinu zakona, a samim tim i sigurnost i stabilnost društva. Zato pozivam nadležne organe da konačno rasvijetle sve detalje ovog ubistva i njegove počinioce adekvatno procesuiraju, kako bi Crna Gora konačno postala država vladavine prava, a medijski radnici, u sigurnom ambijentu, bili ključni nosioci društvenih promjena u Crnoj Gori i najznačajniji partneri u važnim procesima koji su pred nama", kaže Spajić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније