Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

03. 06. 2023. 12:52   >>  12:52

“ŠTO PRIJE IDENTIFIKOVATI POČINIOCE”

DPS Kolašin osudio kamenovanje kancelariji predsjednika Opštine

Opštinski odbor DPS Kolašin najoštrije je osudio kamenovanje i lomljenje stakala na kancelariji predsjednika Opštine Kolašin Vladimira Martinovića koje se desilo prethodne noći.

Na kancelariji predsjednika Opštine Kolašin i kandidata za poslanika Vladimira Martinovića pričinjena je šteta nakon što su, za sada nepoznate osobe kamenom slomile stakla i oštetile kabinet prethodne noći. Policija je izašla na lice mjesta i vrši uviđaj.

“Nažalost ovo samo govori o trenutnom stanju u društvu usljed čega se prvi put u našem gradu desilo neko na ovaj način nasrne na prostorije u kojoj je smješten kabinet predsjednika Opštine. Apelujemo na nadležne državne organe da u što kraćem roku identifikuju počinioca”, poručuju iz kolašinskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније