Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 03. 2014. 12:03 >> 12:03
2

TELEKOM I KORUPCIJA

Jelić: Mi dokaze nijesmo imali

Nakon što je iz ambasade SAD saopšteno da Američka Komisija za hartije od vrijednosti ima dokaze da je bilo podmićivanja u Crnoj Gori u slučaju privatizacije Telekoma, član Anketnog obora koji se bavio tom aferom, Zoran Jelić iz DPS-a je kazao da, u podacima koje su parlamentarci imali, dokaza za takvu tvrdnju nije bilo.

 

''Mogu da saopštim da u dokumentaciji koju smo mi razmatrali, a koja je bila označena kao tajna, nije bilo nijednog građanina Crne Gore koji je politički eksponirana ličnost. Tu su bili drugi građani i lica koja nijesu državljani Crne Gore.'', kazao je Jelić za Antenu M.

Jelić ipak misli da je najbolje da to utvrde nadležni organi.

''Svakako smo za to da organi vlasti u Crnoj Gori sprovedu potpunu istragu i ukoliko se utvrdi da je bilo ko od crnogorskih građana povrijedio zakone, ili učestvovao u nedozvoljenim radnjama, da bude procesuiran.'', rekao je Jelić.

I predsjednik bivšeg Anketnog odbora Andrija Mandić ocijenio je da nadležni treba hitno da reaguju. Mandić je kazao da treba da se suoče sa zakonom svi oni koji su nanijeli veliku štetu građanima Crne Gore.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније