Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

01. 03. 2024. 08:10 >> 08:48
Čitaj mi:

VODOVOD

Nekoliko naselja danas bez vode

Potrošači naselja Dajbabe u Podgorici biće danas bez vode do 13 sati, saopšteno je iz DOO Vodovod i kanalizacija. Vode ukupno osam sati neće imati ni potrošači iz Komana i Bandića.

“Obavještavamo potrošače u naselju Dajbabe da će 1. marta 2024. godine do 13 časova biti obustavljeno vodosnabdijevanje zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži. Potrošači sa teritorije Komana i Bandića, koji se napajaju sa vodoizvorišta Vučiji studenac, danas će od 09.00 do 17.00 časova, biti bez vode zbog ispiranja rezervoara”, saopšteno je iz podgoričkog preduzeća Vodovod i kanalizacija.

Takođe, danas će od 9.00 do 15.00, biti obustavljeno vodosnabdijevanje u dijelu Ulice Miljana Vukova (od raskršća sa Ulicom Balšića do raskršća sa Ulicom Slobode), zbog rekonstrukcije vodovodne mreže.

Zbog najavljenih radova na elektrodistributivnoj mreži od strane CEDIS-a danas u terminu od 08.00 do 15.00 časova će biti obustavljeno vodosnabdijevanje potrošača u naselju Kosor u Kučima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније