Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

09. 04. 2024. 12:05 >> 12:06
Čitaj mi:

Ibrahimović

Ramazanski Bajram prilika da promovišemo prijeko potrebnu slogu, jedinstvo i mir

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović uputio je čestitku reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i svim pripadnicima Islama povodom Ramazanskog Bajrama.

"Koristim priliku da u ime Bošnjačke stranke i svoje ime, svim pripadnicima Islama u Crnoj Gori i svijetu uputim najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg Ramazanskog Bajrama, uz želju da ga provodemo u miru, skladu i porodičnom blagostanju", naveo je Ibrahimović.

Ramazanski Bajram je, kaže, prava prilika da ojačamo jedinstvo i učvrstimo međusobno povjerenje.

"Vrijeme u kojem danas živimo i događaji u svijetu, jasno pokazuju da moramo naći sve ono što nas spaja i težiti ostvarenju zajedničkih ciljeva uz obavezu da stvaramo bolji svijet za sebe i svoju djecu. Najveće uspjehe možemo postići samo zajednički uz odlučnost da uvijek budemo oni koji će graditi, sa jasnom vizijom pravde, saosjećajnosti i lične odgovornosti. Stoga, neka nam Ramazanski Bajram bude prilika da promovišemo prijeko potrebnu slogu, jedinstvo, mir i uzajamno poštovanje. Bajram Šerif Mubarek Olsun”, poručuje Ibrahimović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније