Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

14. 04. 2024. 10:23 >> 10:27
1
Čitaj mi:

BEČIĆ

Jutrošnja hapšenja dokaz da niko nije jači od države

Potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić istakao je da današnje hapšenje i procesuiranje bivšeg GST-a Milivoja Katnića i bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića je najbolja potvrda da niko više nikada neće biti jači od države.

Bečić u saopštenju navodi da više nema zaštićenih i nedodirljivih i da nema tog pokušaja koji može poremetiti povjerenje i kvalitetnu saradnju bezbjednosnog sektora, SDT-a i EUROPOLA.

"Zahvaljujuči odličnoj saradnji bezbjednosnog sektora, SDT-a i EUROPOLA svjedočimo impresivnim svakodnevnim rezultatima na polju odlučne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.
U prilog daljem jačanju saradnje govori i činjenica da ćemo ministar unutrašnjih poslova i ja sjutra otputovati u posjetu sjedištu EUROPOLA. Čestitke svim hrabrim pripadnicima bezbjednosnog sektora i Specijalnog državnog tužilaštva koji su kvalitetno i predano radili na pripremi, kao i današnjoj realizaciji akcije i pomenutog slučaja", naveo je Bečić.

Kako je dodao, kao koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora i potpredsjednik Vlade za bezbjednost ponosan je na posvećenost, hrabrost i odlučnost da se Crna Gora očisti od organizovanog kriminala i korupcije.

"Nastavljamo beskompromisno, timski i odlučno jer borba za zemlju jakih institucija i vladavine prava je najveća patriotska dužnost", poručio je Bečić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније