Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J. [ Mina ]

16. 04. 2024. 07:58 >> 07:58

KCCG

Na Klinici za ORL danas pregledi bez zakazivanja i uputa

Klinika za otorinolaringologiju (ORL) Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) organizovaće danas, povodom Svjetskog dana glasa, preglede i dijagnostičko ispitivanje glasnih žica bez zakazivanja i uputa izabranog ljekara.

Iz KCCG su kazali da se Svjetski dan glasa ove godine obilježava pod sloganom ”Za dobar glas”.

Kako su naveli, preglede i dijagnostičko ispitivanje endovideostroboskopom obaviće specijalistkinja otorinolaringologije Slavica Đurović, u ambulanti za ORL u Poliklinici KCCG, od 15 sati.

“Broj pregleda je ograničen i biće obezbijeđen za prvih 15 zainteresovanih građana koji se prijave navedenog dana na broj telefona 020 412 325 od osam do devet sati”, kaže se u saopštenju.

Iz KCCG su naveli da se u svijetu, u cilju podizanja svijesti građana o značaju zdravlja glasnih žica, od 1999. godine svakog 16. april obilježava Svjetski dan glasa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније