Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

22. 04. 2024. 09:27 >> 09:26
Čitaj mi:

BEČIĆ ČESTITAO PESAH

Uz istinsku vjeru zajednički možemo savladati sve izazove

Povodom najvećeg jevrejskog praznika Pesaha, potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić uputio je čestitke svim pripadnicima jevrejskog naroda.

"Kao simbol izlaska iz faraonskog ropstva, Pesah nas uči važnim lekcijama o hrabrosti, zajedništvu i saosjećanju, vrijednostima koje slobodu čine vrijednom truda i pokazuju da uz istinsku vjeru zajednički možemo savladati sve izazove", navodi se u čestitki Bečića.

On je poželio da ovi dani svima pruže inspiraciju da brinemo o svim našim sugrađanima i da sačuvamo i zauvijek vrednujemo slobodu, mir i međusobno poštovanje, temelje na kojima smo izgradili našu zemlju, malu ali raznoliku i jedinstvenu.

"Uz iskrene želje da jevrejska zajednica nastavi da njeguje svoj identitet i kulturu u Crnoj Gori i da predstojeće dane Pesaha proslavite sa svojim najmilijima, u obilju zdravlja, duhovne radosti, ljubavi i mira, još jednom vam od srca čestitam praznik", naveo je Bečić u čestitki.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније