Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

29. 04. 2024. 16:27 >> 16:34
Čitaj mi:

POSLANICI GLASALI

Drekalović i Zorić novi članovi Savjeta RTCG

Skupština Crne Gore usvojila je na današnjoj sjednici Prijedlog liste kandidata za članove Savjeta RTCG i za članove imenovala Vladimira Drekalovića i Naoda Zorića.

Glasalo je 44 poslanika, 43 su bila za, a jedan je bio uzdržan. 

Podsjetimo, Administravni odbor Skupštine predložio je dranije da članovi Savjeta RTCG budu upravo Drekalović i Zorić. Odbor je taj predlog podržao jednoglasno. 

Za Drekalovića je tada glasalo devet članova odbora, a za Zorića, koji je i do sad bio član Savjeta RTCG, njih sedam.

Drelaković je redovni profesor Univerziteta Crne Gore. Objavljuje radove iz oblasti filozofije matematike, logike i teorije saznanja.

Zorić je jedan od najistaknutijih slikara i umjetnika iz crne Gore. Slike i crteži mu se nalaze u muzejima, galerijama i privatnim kolekcijama u zemlji i inostranstvu. Učestvovao na mnogim umjetničkim simpozijumima i kolonijama u zemlji i inostranstvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније