Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

08. 05. 2024. 14:04 >> 14:08
1

u prostorijama rtcg

Predstavljena nova OTT platforma Javnog servisa

OTT ili nova platforma Javnog servisa pomoću koje će gledaocima svi sadržaji naših kanala biti dostupni u svakom trenutku, na svakom mjestu i na svakom elektronskom uređaju, uz mogućnost prelistavanja arhive, vraćanja programa i slušanja radijskih kanala, predstavljena je danas u prostorijama Radio Televizije Crne Gore (RTCG).

Platformu je predstavio Predrag Mandlbaum, izvršni direktor kompanije "More Screens" koja je zadužena za izradu platforme. 

Kako je naveo, platformi će se moći pristupiti na bilo kojem uređaju, bilo gdje u svijetu, a za njeno korišćenje potreban je samo internet.

Korisnici će putem aplikacije moći da pristupe linearnom sadržaju, poput Netflixa i Amazon Prime. Takođe, moći će da pauziraju video-sadržaj, da pogledaju propušteno, kao i da prelistaju arhivu.

Kako je najavljeno na današnjem predstavlju, sadržaji će biti tematski podijeljeni. Arhiva koje nema u linearnom programu, korisnicima će biti dostupna na toj platformi.

Istaknuto je i da će se projekat realizovati kroz više faza.

Prva faza trebalo bi da bude gotova za četiri mjeseca, a planirano je da 27. novembra, na 80 godina Radio i Televizije Crne Gore, aplikacija bude dostupna za sve naše korisnike.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније