Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

П.Р.

12. 09. 2022. 19:34 >> 19:40

"ADA DIVINE AWAKENING" FESTIVAL

U nedjelju akcija čišćenja deponije smeća na ušću rijeke Bojane

U okviru zatvaranja drugog izdanja "Ada Divine Awakening" festivala, u nedjelju, 18. septembra, u 12 sati, organizovaće se čišćenje deponije smeća na ušću rijeke Bojane u Jadransko more, na granici sa Albanijom, saopštio je "Sea Dance" festival.

"Zajedničko djelovanje organizatora i učesnika "Ada Divine Awakening" festivala, volontera, ljubitelja Ade i prirode poslaće poruku o važnosti očuvanja životne sredine i posebno Ade Bojane, koja se poslednjih par godina suočava sa nestajanjem obale i objekata na obali, a koja je mnogima višedecenijski dom. Ovom akcijom će ujedno biti obilježen i Međunarodni dan čišćenja obala, 17. septembar", ističe se u saopštenju.

Kako navode organizatori, čišćenje deponije će biti organizovano uz podršku Ulcinjske rivijere i grada Ulcinja, te su pozvali sve ljubitelje Ade Bojane da im se pridruže.

"Akcijom čišćenja deponije, učesnici, organizatori i volonteri će pokazati svoju zahvalnost ovom nevjerovatnom mjestu i doprinijeti njegovom očuvanju", dodaju u saopštenju.

Svi zainteresovani, koji bi htjeli da se pridruže akciji čišćenja, mogu se prijaviti do petka, 16. septembra, do 12:00, putem imejla info@adawakening.com ili inboksa Fejsbuk stranice i Instagram profila.

Ovogodišnje izdanje "Ada Divine Awakening" festivala biće održano od 13. do 18. septembra i okupiće više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa lične transformacije.

"Preko 40 vodećih svjetskih edukatora, koučeva, iscjelitelja i terapeuta iz oblasti partnerstva, svjesnosti, seksualnosti i ličnog razvoja pomoći će učesnicima da pronađu moć u sebi. ADA je prvi festival svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvijezda vodilja učesnika je 'Povrati svoju moć'", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније