Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis ]

08. 08. 2021. 22:41   >>  22:54

KRIPTOVALUTE

Bitkoin prešao 45 hiljada dolara

Tržište kriptovaluta je danas u zelenom i bilježi rast vrijednosti, a bitkoin se našao na najvišem nivou od maja.

Vrijednost bitkoina je u posljednja 24 sata, prema pisanju sajta CoinDesk, porasla 4,77 odsto i njime se trenutno trguje po cijeni od 45,27 hiljada dolara.

Eter vrijedi 3,18 hiljada dolara i bilježi rast vrijednosti od 7,69 odsto, prenosi Blic.

I ostale kriptovalute bilježe rast. Vrijednost pipla je porasla 9,68 odsto i njegova cijena iznosi nešto ispod jednog dolara, dok cardano vrijedi 1,48 dolara, što je rast od 3,45 odsto.

Ovo je najviši nivo bitkoina od maja.

Stručnjaci za kriptovalute su kazali da su na rast vrijednosti uticale oštre prodaje u maju i dva mjeseca konsolidacije iznad nivoa podrške od 30 hiljada USD.

U svijetu bankarstva je odjeknula vijest da JPMorgan ulazi u svijet kriptovaluta tako što će nuditi svojim klijentima da investiraju u neki od šest kripto fondova, što se pozitivno odrazilo na tržište kriptovaluta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније