Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J.

16. 10. 2021. 23:13 >> 23:12

STIJEPOVIĆ

Projektima do boljeg statusa poljoprivrednika

Ministar poljoprivrede Aleksandar Stijović kaže da u tom ministarstvu razmišljaju dugoročno, te da planiraju projekte koji će unaprijediti status poljoprivrednih proizvođača. Za našu emisiju Agrosaznanje, Stijović je kazao i da su dosadašnje mjere dale rezultate, a najavio je i nove investicije, kao i podršku Evropske unije.

Fabrika za preradu voća i povrća, Fabrika za flaširanje vode, pogoni za proizvodnju čipsa i smokija, proizvodnja bioetanola kao i organomineralnih đubriva, novi pogoni za drvnu industriju, samo su neke od izvjesnih investicija koje je najavio ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović ističući njihov značaj kako u pogledu otvranja novih radnih mjesta ali i statusa naših poljoprivrednih proizvođača.

"To mi je najveći cilj, da otvorimo fabrie u Crnoj Gori, da zaposlimo ljude u realnom sektoru, da omogućimo, ako već dobijemo fabriku čipsa, to znači da će proizvodnja krompira u Crnoj Gori imati sigurnoj kupca i to j enešto što je zaokružena proizvodnja", kazao je Stijović.

 

Milica Stijepović, TVCG

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније